Cursuri de formare profesională

Curs Administrator Bloc

Curs de calificare administrator de condominii

Desciere Curs

Activitatea de administrare condominii include activitati de administrare tehnica si intretinere a proprietatii comune, de contabilitate si de casierie.

Află mai mult
Curs competente digitale

Curs acreditat de Competente digitale

Desciere Curs

Cursul se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa isi dezvolte abilitatile, dar si competentele digitale, prin utilizarea celor mai populare platforme si programe

Află mai mult
Curs de comunicare

Curs de comunicare eficienta

Desciere Curs

Comunicarea eficientă asigură că mesajul tău este înțeles clar de către ceilalți și tu poți construi o nouă relație cu cei cu care vii în contact, o relație bazată pe înțelegere, empatie și mai multă armonie.

Află mai mult

Curs acreditat agent imobiliar / Broker imobiliar

Desciere Curs

Participarea la acest curs iti va aduce doar beneficii si noi informatii, legate de tehnici actuale de vanzare in imobiliare,dar si cum sa prospectezi eficient piata. La acest curs vei invata cum sa listezi ofertele cu succes, dar si cum sa-ti negociezi comisionul si cum sa-ti abordezi potentialii clienti.

Află mai mult
Curs Make Up Artist

Curs acreditat de make-up

Desciere Curs

Cursul de machior se adreseaza persoanelor pasionate de beauty si care doresc sa-si faca din pasiunea lor o cariera. Acesta este un curs complet, care porneste de la bazele machiajului si duce catre perfectionare.

Află mai mult