Curs de comunicare

Cui se adreseaza un curs de comunicare?

Un curs de comunicare este pentru tine dacă îți dorești să îți îmbunătățești relațiile cu cei din jur și cu tine însuți/ însăți.

Cursul de comunicare îți dezvoltă abilitatea de a te exprima astfel încât să te faci auzit și înțeles fără a exista ambiguități și confuzii.

Comunicarea eficientă asigură că mesajul tău este înțeles clar de către ceilalți și tu poți construi o nouă relație cu cei cu care vii în contact, o relație bazată pe înțelegere, empatie și mai multă armonie.

Sună acum Înscriere rapidă
Curs de comunicare

Ce vei învăța

  • Obiectivul cursului de comunicare este ca tu să îți creezi un mod de comunicare empatic.
  • Tot în cadrul acestui curs îți vei dezvolta abilități de negociere bazate pe rezolvarea de conflict win-win, adică cu câștig de ambele părți
  • Partea BONUS a acestui curs este ca tu vei ajunge să te cunoști mai bine și vei dobândi încrederea și abilitatea de a te adapta la orice situație conflictuală cu care te poți întâlni în viitor.
  • De asemenea, dacă ești spiritul unei echipe, fie pedagog sau manager, acest curs îți va permite să-ți atingi cu ușurință obiectivele performanței dorite.
  • Comunicând eficient, tu aduci o schimbare în jurul tău, aduci impact în mediu tău și devii mai încrezător/ încrezătoare, energic/ energică, având mereu o suluție pentru rezolvarea oricărui conflict.
Înscriere rapidă

Structură curs

  • Cursul se va desfășura online, pe platforma zoom
  • Va fi un curs interactiv
  • Studii de caz si exemple practice
  • Jocuri de rol

Se obtine diploma de participare recunoscuta la nivel national!

Alina Găloiu – trainer formator acreditat ANC

Țin cursuri de comunicare și de parenting, în calitate de Trainer de Aware Parenting certificat de Aware Parenting Institute din Statele Unite ale Americii din iunie 2013. Am organizat cursuri în București și în țară, atât pentru persoane fizice cât și pentru firme în cadrul Săptămânii de Learning.

Sunt autoarea cărții pentru copii ”Aventurile buburuzei Mara”, tradusă și în limba engleză.

Visul meu este să îmi aduc suportul astfel încât cât mai mulți oameni să învețe să comunice eficient și să își crească armonios relațiile din viața lor.

În cursurile mele și în programele de coaching, ghidez clientul spre a-și regăsi curajul de a face ceea ce îi place, de a găsi soluții pentru dezvolatarea afacerii sau a carierei, de a-și însuși tehnici de comunicare eficientă și de a-și îmbunătății relațiile personale și profesionale.

înscrie-te acum!