Curs Administrator de bloc (condominii)

Cui se adresează un curs de administrator de bloc (condominii)?

Un cursul de administrator de bloc (condominii) se adresează tuturor celor care doresc să obțină o calificare în domeniu, dar si celor care dețin deja o funcție în cadrul unei asociații de proprietari (administrator, președinte, membrii ai comitetului executiv).

Cursul de administrator de condominii poate fi urmat și de cei care locuiesc într-un condominiu și doresc să-și cunoască drepturile și obligațiile ce decurg din acest lucru.

Sună acum Înscriere rapidă
Curs Administrator Bloc

DetaliiCurs de competențe digitaleCurs de competente Antreprenoriale, Financiare si JuridicePachet cursuri- Curs de competente antreprenoriale + Curs de competente digitale curs administrator de bloc (condominii)

Avand numarul de ordine in Registrul National al furnizorilor de formare profesionala a adultilor 40/531/08.02.2021, cursul de administrator de condominii este acreditat ANC,  cod COR 5153.3.1 si este autorizat pentru toate competentele specifice standardului ocupational.

Partea teoretica se desfasoara online, pe o perioada de aproximativ 3 luni de zile.
Durata pregatirii se poate reduce corespunzator, fara a depasi insa 50%, conform prevederilor Ordinului comun al Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului nr. 353/5202/2003 pentru aprobarea Metodologiei de autorizare a furnizorilor de formare profesionala a adultilor, cu modificarile si completarile ulterioare – extras din standardul ocupational.

Acest lucru poate fi facut in situatia in care, in urma evaluarii initiale sau in baza certificatelor de competenta se constata ca participantii la programul de formare profesionala detin anumite competente.

Administrarea condominiului poate fi realizata de catre persoane fizice, persoane fizice autorizate sau persoane juridice specializate, autorizate conform legii 196/2018.
Conform art. 106 din Legea nr. 196/2018, modificat, începând cu luna ianuarie 2022, persoanele care nu dețin certificat de calificare, nu mai pot ocupă funcția de administrator condominii la asociația de proprietari.

Cursul sustinut de trainerii nostri este unul interactiv, in urma caruia veti dobandi atat cunostiinte teoretice, dar si aptitudini practice.

Cursul de calificare Administrator de Condominii se finalizeaza prin susţinerea unui examen in prezenta unei comisii a Ministerului Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Examenul final se sustine in sala, conform ORDINULUI 1149/2020 – Nu se poate sustine ONLINE.

Ce vei invata

 • Aplicarea prevederilor legale referitoare la administrarea condominiilor
 • Aplicarea prevederilor legale referitoare la organizarea si conducerea contabilitatii in partida simpla
 • Bazele contabilitatii primare, emiterea facturilor, efectuarea platilor si incasarilor
 • Registrele si formularele financiar-contabile utilizate in administrarea condominiilor (registrul de evidenta a fondului de rulment, registrul de evidenta a fondului de reparatii, registrl de evidenta a fondului de penalizari etc)
 • Operarea documentelor contabile primare de baza in softuri dedicate (Bloc ManagerNET) si in Excel sau echivalent
Înscriere rapidă

Ce vă oferim

 • Suport de curs
 • Fise de lucru
 • Eliberarea certificatului de absolvire a cursului
 • Pentru un grup de minim 4 persoane se acorda un discount de 10%
 • Participantii la curs vor beneficia de o reducere de 10% din valoare la achizitionarea programului BlocManagerNET- Beneficiile programului le puteti studia accesand site-ul www.xisoft.net.

Documente necesare pentru inscriere:

 • Copie dupa actul de identitate ( C.I.sau B.I.)
 • Copie certificat de nastere,
 • Copie certificat de casatorie, daca este cazul
 • Copie diploma invatamant general obligatoriu sau studii medii, dupa caz
 • Copie dupa certificatele de absolvire ale cursurilor de administrator de imobile (dupa legea veche), daca este cazul
Înscriere rapidă

Preț curs administrator de condominii

990 lei – Toate taxele incluse.

590 lei- Curs cu perioada redusa

Modalitati de plata

Plata se face prin virament bancar sau numerar la sediul nostru.
Inscrierile se fac completand formularul de mai jos, la numarul de telefon 0790. 218.642  sau pe adresa de e-mail hlineagency@gmail.com
Cererea de inscriere trimisa pe email trebuie sa contina: nume, prenume si numar de telefon.
Cererile de orice natura, se vor solutiona telefonic sau pe e-mail.

* In cazul in care la data inceperii cursului nu avem numarul minim de cursanti, ne rezervam dreptul de a amana inceperea cursului pana la completarea numarului minim de cursanti.

Înscriere rapidă
Curs Administrator de bloc (condominii)